I den här bloggen berättar jag lite om mina misslyckade eller lyckade försök till att trycka grafik. Konstgrafik. Jag skiftar mellan olika tekniker som att måla i akryl eller nu på senare tid i akvarell mellan grafiken. det är himla roligt med grafik. Håller också kurser i dessa ovanstående tekniker, antingen i egen regi eller vid studieförbund.

Sen gillar jag att skriva. dels är jag medförfattare till boken Kvinnliga grafiker i Östergötland. En bok där 25 kvinnliga grafiker intervjuas och berättar om sitt arbete. I en annan del av boken tar vi upp och beskriver olika tekniker i att producera konstgrafik. boken är rikligt illustrerad och förhoppningsvis har vi lyckats med att förklara det mesta så lättfattligt som möjligt. Jag frilansar som skribent i olika tidningar.

Att resa, är berikande för själen och det tycker jag om (vem gör inte det) och dokumenterar en del av resorna här i bloggen. En del har publicerats i artiklar.

Inläggen kommer nog lite oregelbundet då jag bestämt för att när det finns tid och när lusten faller på – så sätter jag mig vid datorn.