Linköpings grafiska sällskap

Den 7 april besökte Linköpings Grafiska sällskap Krogen Amerika Grafikcentrum i Linköping.

Det var ett väldigt trevligt och grafikintresserat sällskap som visades runt i lokalerna. Med sig hade de väldiga goda tapas och lite annat smått och gott att äta som vi tog för oss i det lilla köket på Krogen Amerika.

Under tiden minglades det medans vi åt. Sen visade jag hur jag trycker ett grafiskt blad i tekniken torrnål och chine collé, ett tunt papper som trycks samtidigt med plåten. Det finns lite bilder och text från deras hemsida. Se länken här nedan.

Efter det att jag tryckt ett blad flyttade vi alla in oss till Krogens galleri där alla medlemmar har sina lådor med grafik. Där i galleriet såg vi igenom lådorna samtidigt som jag visade och berättade lite om de olika trycktekniker inom konstgrafiken.

Några bilder om detta besök finns upplagt på hemsidan www.linkopingsgrafiskasallskap.se/om-oss/terminologi-och-grafisk-ordlista/chine-collé-en-spännande-tryckmetod-31647043

Du kan också gå in på deras hemsida:www.linköpingsgrafiskasällskap.se

9 217 thoughts on “Linköpings grafiska sällskap

  1. Puede utilizar un software de gestión para padres para guiar y supervisar el comportamiento de los niños en Internet. Con la ayuda de los siguientes 10 software de administración de padres más inteligentes, puede rastrear el historial de llamadas de su hijo, el historial de navegación, el acceso a contenido peligroso, las aplicaciones que instalan, etc.

  2. Изменив свои пищевые привычки, я понял, что мне необходима качественная ручная соковыжималка. Благодаря компании ’Все соки’, я нашёл идеальный вариант. Теперь свежие соки – неотъемлемая часть моего рациона. https://h-100.ru/collection/ruchnye-shnekovye-sokovyzhimalki – Ручная соковыжималка от ’Все соки’ превосходно справляется со своей задачей!

  3. Перейдя на здоровое питание, я понял, как важно иметь хорошую соковыжималку для твердых овощей. Благодарю ’Все соки’ за их великолепную продукцию. Теперь я наслаждаюсь свежевыжатыми соками каждый день. https://blender-bs5.ru/collection/sokovyzhimalki-dlja-ovoshhej-fruktov – Соковыжималка для твердых овощей стала моим лучшим помощником!

  4. Другу удался важный шаг в карьере, и я решил поздравить его. Букет от ”Цветов.ру” был идеальным подарком – стильный и насыщенный. Рекомендую сервис за отличное сочетание качества и быстрой доставки. Советую! Вот ссылка https://nep08.ru/sbor/ – магазин цветочный