Första Inlägget. Välkommen

Hej och välkommen till min hemsida agnetaostlund.se och blogg! Min tanke med den här bloggen är att kunna lägga ut lite mer utförlig information om de olika aktiviteter eller evenemang som jag medverkar i.

För att underlätta och hitta bland inläggen har jag lagt indelat dessa i varierande kategorier – som artiklar jag skrivit, resor, en del utställningar, kurser som jag leder eller har deltagit i och vad olika media skrivit om mig som konstnär osv. Kategorierna hittar du till vänster i menyn.

Länk till min hemsida: https://www.agnetaostlund.se/

Jag är medlem i Svenska Konstnärer och det går att hitta mig även där vid länken: www.svenskakonstnarer.se/galleri/AgnetaOstlund

Copyright alla texter och bilder: Agneta Östlund

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.